Perkant prekių už 60€ ar daugiau, pristatymas NEMOKAMAS!

Miegmaišiai - Žieminiai vokeliai

Miegmaišiai - Žieminiai vokeliai

Miegmaišiai kūdikiams – kad miegelis būtų ramūs, o sapnai spalvoti!
 
Ieškote stilingo miegmaišio naujagimiui ar kūdikiui? BabyDo rasite įvairių dydžių bei sezoniškumo miegmaišių vežimėliui ir lovytei.  
Mūsų siūlomi miegmaišiai kūdikiui pagaminti iš kokybiškų medžiagų bei turi užtrauktukus, užtikrinančius komfortą kūdikiui. Siūlome taipogi miegmaišius sportiniams, universaliems vežimėliams bei automobilinėms kėdutėms su skylutėmis diržams, kurie leidžia prisegti kūdikį saugos diržais automobilinėje kėdutėje ar nešioklėje.
Miegmaišiai kūdikiams puikiai tinka ne tik namuose, bet ir kelionėse. Juos reikėtų derinti prie kūdikio ūgio, kad nevaržytų jo judesių. Dėl skirtingų dydžių, miegmaišius galima naudoti tiek vežimėlyje, tiek nešynėje ar lovytėje. Vokeliai - miegmaišiai yra puiki alternatyva sunkioms antklodėms ar pledams.
Žiemos/rudens šilti miegmaišiai kūdikio vežimėliui
Suteikite savo kūdikiui komfortą ir malonią šilumą rudens ir žiemos pasivaikščiojimų metu! Kad vaikas nesušaltų, reikia tik kokybiško miegmaišio. Žiemos pasivaikščiojimai parke ar miške, vizitai pas senelius, apžiūros pas gydytoją, apsipirkimas - net tada, kai lauke šąla ir pučia vėjas - yra galimi. Jei norite būti tikri, kad mažylis nesušals, įsigykite šiltą žieminį miegmaišį vežimėliui. Tai tikrai praktiška alternatyva tėvams, nemėgstantiems rengti mažylių storais kombinezonais, nes miegmaišis vežimėliui leidžia atsisakyti sunkių viršutinių drabužių.
Miegmaišiai taip pat puikiai apsaugo nuo lietaus ar sniego.  
Miegmaišis tai puiki dovanos idėja palankynoms! Miegmaišiai, kaip ir šliaužtinukai, mėgsta išsipurvinti, todėl kiekvienas tėvelis neabejotinai bus patenkintas papildomu miegmaišiu savo mažyliui.  Jums tereikia pasirinkti miegmaišį - su vilna, polar ar kita medžiaga.

 

Hide Sidebar Grid List

Showing 65-96 of 97 relults

2 3 4 5
Hide Sidebar Grid List

Showing 65-96 of 97 relults

2 3 4 5